(+47) 55 30 17 30

Kvalitet og kompetanse

Allegros krav til kompetanse gjenspeiler våre kvalitetskrav. Flertallet av Allegros oversettere har bevilling som statsautorisert translatør, noe som betyr at de har bestått en krevende og internasjonalt anerkjent eksamen i oversettelse ved Norges Handelshøyskole (NHH).

 

Vi stiller samme strenge krav til våre underleverandører som til oss selv. I vår prosedyre for valg av underleverandører inngår prøveoversettelser og erfaring som viktige elementer. De fleste av våre underleverandører har bevist sin dyktighet gjennom mangeårig samarbeid med Allegro.

 

Våre rutiner innebærer at det alltid er minimum to oversettere på alle oppdrag, en som oversetter og en som leser korrektur og reviderer. Dette gjør at erfaringene som bygges ikke kun finnes hos den enkelte oversetter, men deles i fagmiljøet - noe som sikrer kontinuitet og felles læring.

 

Allegro har utviklet sitt eget kvalitetssystem basert på ISO 9001 og NS-EN 15038 Oversettelsestjenester – Krav til tjenester. Vi er godkjent leverandør til følgende sektorer: olje, energi, bygg, anlegg, forvaltning, forsikring, eiendom og transport gjennom de nordiske kvalifikasjonsordningene Achilles JQS, Utilities NCE, StartBANK  og TransQ.

 

Les mer om våre kvalitetsrutiner

 

     

(+47) 55 30 17 30

Få et uforpliktende tilbud:

Last opp vedlegg: