(+47) 55 30 17 30

Oversettelse

Allegro tilbyr kvalitetssikrede oversettelser til de fleste språk. På huset har vi fagoversettere og statsautoriserte translatører mellom norsk, engelsk og fransk. For andre språkkombinasjoner benytter vi vårt velprøvde nettverk av nasjonale og internasjonale leverandører og samarbeidspartnere.

 

Bruk av profesjonelle oversettere bidrar til at du som kunde blir tatt på alvor i en verden av internasjonale aktører. Du er eksperten på ditt felt – vi er eksperter på språk. Allegro har erfaring med oversettelser innen de fleste fagfelt. Eksempler på oppdrag vi utfører, finner du i våre kundereferanser.

 

Vi kan tilby statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter. Om ønskelig kan vi også ordne med notarialbekreftelse/apostille.

 

Vi har kapasitet til å håndtere selv de mest komplekse oppdrag, og vi leverer til avtalt tid. Vi kommuniserer via e-post og telefon, så det spiller ingen rolle hvor du som kunde befinner deg – det være seg i Berlin, Hammerfest eller Singapore.

 

Huskeliste ved bestilling av oversettelse

Ord og begreper knyttet til oversettelse

 

Informasjon til privatkunder

(+47) 55 30 17 30

Få et uforpliktende tilbud:

Last opp vedlegg: