(+47) 55 30 17 30

Privatkunder

Allegro språktjenester tilbyr statsautoriserte oversettelser av f.eks. rettsdokumenter, pasientjournaler, vitnemål, attester og andre offentlige dokumenter. Om ønskelig kan vi også ordne med notarialbekreftelse/apostille.

For å kunne oversette dokumenter av typen som er nevnt over må vi se en original eller en bekreftet kopi av dokumentet. Vi ber deg om ikke å sende originaler i posten, men heller fremvise original ved bestilling eller henting. Eventuelt kan du sende oss en bekreftet kopi i posten. Hvis du ønsker at vi skal komme raskt i gang, kan du sende oss en kopi av dokumentet som vedlegg til en e-post eller på faks, slik at vi kan gi deg et pristilbud og eventuelt sette i gang oversettelsen.

Du må regne med omtrent en ukes leveringstid, inkludert postgang, for mindre dokumenter av typen vielses-, dåps- og fødselsattester. Ved oversettelse av større dokumenter og ved oversettelse til andre språk enn engelsk og fransk vil vi gjerne trenge litt lengre tid. Hvis det haster, gjør vi alltid vårt beste for å levere så fort som mulig.

Ferdig dokument hentes i våre lokaler eller sendes i posten. Betaling skjer på forhånd med kort eller kontanter på vårt kontor eller via nettbank/bankoverføring.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud. Du kan også sende en e-post til post@allegro-as.no.

Vårt kontor er åpent for privatkunder mandag til fredag mellom kl. 10 og kl. 15, eller etter avtale.

(+47) 55 30 17 30

Få et uforpliktende tilbud:

Last opp vedlegg: